Hozzávalók: 2 dl feketekávé, 1 kupica rum, 3 tojás, 3 evőkanál
cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 citrom reszelt héja, 25 dkg Azuro sajtkrém
(lehet túró is), 25 dkg babapiskóta, 3 evőkanál kakaópor.
Elkészítése: A feketekávét a
rummal összekeverjük, és hűlni hagyjuk. A tojások sárgáját a cukorral, a
vaníliás cukorral, valamint a citromhéjjal habosra keverjük. A tojásfehérjét kemény
habbá verjük. A tojásos-cukros masszát a sajtkrémmel összekeverjük, és a
tojáshabot lazán beleforgatjuk. A babapiskóta felét egyenként a rumos feketében
megmártjuk, és tálra fektetjük. A krém felét rákenjük, a maradék, szintén
beáztatott babapiskótát rárakjuk, végül a krém másik felével beborítjuk. A
tetejére kakaóport szitálunk, és a süteményt kb. 2 órára hűtőszekrénybe rakjuk.