Rombuszhal-szeletek salátaágyon



Hozzávalók: 2 evőkanál margarin, 1 hagyma, 2 zöldsaláta, 60 dkg rombuszhal-filé, 8 evőkanál tejföl, 1 evőkanál tárkony, fél citrom leve, 1 tojássárgája, szerecsendió, só
Elkészítés: 3 percig pirítsuk a felvágott hagymát. Vágjuk cakkosra a salátaleveleket, keverjük a hagymáshoz, és fedő alatt 5 percig főzzük tűzön. (A saláta torzsályát tegyük félre salátakészítéshez). Tegyük rá a sózott, borsozott halfilét, fedjük le, és további 10 percig főzzük. A salátát és a halat tartsuk melegen. A főzőszószhoz adjuk hozzá a tejfölt, sűrítsük be. Adjuk hozzá a tárkonyt, a citromlét, a tojássárgáját, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Öntözzük meg vele a halat és azonnal tálaljuk.