Rakott csirke olasz módra



Hozzávalók 2 személyre: 15 dkg csirkemellfilé, 2 db paradicsom, 20 dkg padlizsán, 3 gerezd fokhagyma, 5 dkg mozarella sajt, egy csokor bazsalikom, egy kevés ketchup, só, őrölt bors, egy evőkanál olaj
Elkészítése: A húst daráljuk le, majd keverjük el a ketchuppal, az összetört fokhagymával, a sóval és az őrölt borssal. A paradicsomot, a padlizsánt és a sajtot felszeleteljük vékony csíkokra. Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, és beletesszük a paradicsomot, padlizsánt, sajtot majd a húsos keveréket, és minden réteg közé bazsalikomot szórunk. A legtetejére paradicsomot és sajtot tegyünk, majd rakjuk be a sütőbe. Körülbelül 20 perc múlva tálalhatjuk.