Hozzávalók: 8 darab 4 ringlifilé,
3 petrezselyemzöld, szárral 40 g vaj, 8 szelet francia kenyér 5 paradicsom, 200
g mozzarella sajt só, frissen őrölt bors
Elkészítése: A sütőt
előmelegítjük 240 °C-ra. Megnedvesítjük a ringlifiléket. Megmossuk, szárazra
töröljük a petrezselymet, díszítéshez félre teszünk belőle, a többit durvára
vágjuk. A vajat kis serpenyőben a ringlifilével együtt felforrósítjuk, majd
hozzáadjuk az aprított petrezselymet is. A kenyérszeleteket megkenjük a ringlis
vajjal. Megmossuk és megtöröljük a paradicsomot, majd felszeleteljük (1
paradicsom szeleteit félretesszük a díszítéshez), és a kenyérre tesszük.
Tetejére mozzarella sajtot helyezünk, sózzuk és borsozzuk. A mozzarellás
falatokat körülbelül 10 percre sütőbe tesszük. Amikor kivesszük, a félretett
paradicsomszeletekkel, valamint a petrezselyemmel díszítve azonnal tálaljuk.