Hozzávalók: 1 adag pizzatészta,
30 dkg kelkáposzta, 1 paprika, 2 sárgarépa, 1 evőkanál olaj, 15 dkg krémsajt, 1
tojás
Elkészítés: A pizzatésztát
bedagasztjuk, és kelni hagyjuk. A kelkáposztát, a paprikát megtisztítjuk,
megmossuk, a paprika magházát kivágjuk, és mindkettőt csíkokra vágjuk. A répát
megtisztítjuk, megmossuk és lereszeljük. A sütőt 175 C fokra előmelegítjük. A
tésztát lisztezett deszkán átgyúrjuk, és mini pizzát formázunk belőle. A
széleket 2 cm-re felmagasítjuk. Tepsibe rakjuk. Egy fazékban felforrósítunk
olajat. Megpároljuk benne a zöldségeket, sózzuk és borsozzuk. Hozzáadjuk a
krémsajtot, a tojást, és a masszát a 4 pizzán elosszuk. Megszórjuk a reszelt
sajttal, és 30 percig - míg a sajt szétolvad - sütjük.