Hozzávalók: 20 dkg darát, főtt
füstölt tarja, 12 palacsinta, 1 csomag mirelit paraj, 5 dkg Ráma margarin, 2 dl
tejföl, 1 kiskanál Vegeta, 10 dkg reszelt sajt, 1 tojás.
Elkészítése: A palacsintákat
megkenjük darált hússal, amelyhez kevés tejfölt kevertünk. A parajt kevés
tejjel felmelegítjük, utána levét lecsurgatjuk, adunk hozzá egy kiskanál
Vegetát, 5 dkg Ráma margarint, törött borsot, 5 dkg reszelt sajtot. A sűrű
krémet rákenjük a palacsintákra, majd felgöngyöljük. Tűzálló tálba rakjuk. A
tejfölbe elkeverünk 1 tojássárgáját, 5 dkg reszelt sajtot. A palacsinták
tetejére öntjük, sütőben addig sütjük, míg barna nem lesz.