Firenzei palacsinta




Hozzávalók: 20 dkg darát, főtt füstölt tarja, 12 palacsinta, 1 csomag mirelit paraj, 5 dkg Ráma margarin, 2 dl tejföl, 1 kiskanál Vegeta, 10 dkg reszelt sajt, 1 tojás.
Elkészítése: A palacsintákat megkenjük darált hússal, amelyhez kevés tejfölt kevertünk. A parajt kevés tejjel felmelegítjük, utána levét lecsurgatjuk, adunk hozzá egy kiskanál Vegetát, 5 dkg Ráma margarint, törött borsot, 5 dkg reszelt sajtot. A sűrű krémet rákenjük a palacsintákra, majd felgöngyöljük. Tűzálló tálba rakjuk. A tejfölbe elkeverünk 1 tojássárgáját, 5 dkg reszelt sajtot. A palacsinták tetejére öntjük, sütőben addig sütjük, míg barna nem lesz.