Hozzávalók: 50 dkg sült malac, 30
dkg narancs, 10 dkg mogyoró, 10 dkg aszalt szilva, 5 dkg datolya, 1 evőkanál
liszt, 2 dl száraz fehérbor, 2 kiskanál szójamártás
Elkészítés: A hússütéshez
használt tepsit nyílt lángra tesszük, és a lisztet a benne összegyűlt zsíron
állandóan kevergetve megpirítjuk. A borral és egy narancs kicsavart levével
fölengedjük, szójamártással ízesítjük. Mártás sűrűségűvé forraljuk, átszűrjük,
és a lehártyázott narancscikkeket, a mogyorót, a kimagozott datolyát és az
előzőleg a teában megáztatott aszalt szilvát belerakjuk. A fölmelegített
húsdarabkákat tányérokra rakjuk, a gyümölcsragut ráöntjük, burgonyafánkkal
körítjük.