Hozzávalók: 6 tojás, 30 dkg
porcukor, 6 evőkanál víz, 19 dkg liszt
Elkészítés: 6 tojás sárgáját 30
dkg porcukorral, 6 evőkanál melegvízzel, 18,7 dkg liszttel, másfél evőkanál
kakaóval, fél csomag sütőporral összekeverjük. Hozzáadjuk a 6 tojás keményre
felvert habját. Krém: Fél liter tejet 2 csomag tejszínes pudinggal felfőzünk,
kihűtjük. 25 dkg porcukrot 25 dkg margarinnal és 2 csomag vaniliás cukorral
habosra keverünk, majd a kihűlt krémet hozzáadjuk. A massza feléhez 2 evőkanál
kakaót teszünk. A barna tésztára kenjük a sárga krémet, majd a barna krémet,
végül csokimázt öntünk rá. Máz: 2 evőkanál cukrot 2 evőkanál kakaóval, pici
tejjel felfőzünk, 1/3 margarint adunk hozzá.